Известие

Collapse
No announcement yet.

За колебаещите се, дали да си монтират ксенон ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
    Ето малко снимки-не знам колко е оригинален,някой ако може да разгадае да каже.

Не е оригинален бош, но и не е по-лош от всички останали китайци.
    Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Ето инфо за истински бош ксенон:
      Attached Files

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Колеги, не се бъркайте, Бош Ксенон Силвър е името на най-новия модел халогени на Бош! Това е серия Н1, Н4 и Н7. Това са нормални халогени с по-добра осветеност! НЯМАТ нищо общо с ксенон технологията. Като четете в интернет, барем вниквайте малко в съдържанието!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Колеги, не се бъркайте, Бош Ксенон Силвър е името на най-новия модел халогени на Бош! Това е серия Н1, Н4 и Н7. Това са нормални халогени с по-добра осветеност! НЯМАТ нищо общо с ксенон технологията. Като четете в интернет, барем вниквайте малко в съдържанието!
          Ти пробвал и си ги? Светят ли бяло наистина?
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Още не съм, очаквам доставка от Германия ...

Comment

Още не съм, очаквам доставка от Германия ...
              Ми да кажеш после какви са ти впечатленията До сега съм пробвал и на Филипс и на Осрам и имат разлика от обикновените, но пак жълтеят.

Comment

Жълтеят ама ако ксенона ти синее,ако ксенона е горе долу бял са си бели.Междудругото досега аз поне не съм видял бял китайски ксенон.4300 се мъчи да докара бяло но малко лилавее,свети като луминисцентна лампа.5000 има някакви оттенъци на синьо,жълто и зелено.6000 и нагоре са определено със сини-лилави оттенъци.Че светят силно китайските така е,но просто не могат да докарат бял цвят.А за халогенните крушки доволен съм от Осрам найт брейкър монтирани на дългите които са с перфектни рефлектори и много важно,докарал съм до крушките 13,5 в. Така светят почити бяло и цвета е почити като на ксенона ми 4300 к на късите,макар че той пък лилавее малко.

Comment

Първоначално публикувано от 688757 Покажи съобщение
                  Жълтеят ама ако ксенона ти синее,ако ксенона е горе долу бял са си бели.Междудругото досега аз поне не съм видял бял китайски ксенон.4300 се мъчи да докара бяло но малко лилавее,свети като луминисцентна лампа.5000 има някакви оттенъци на синьо,жълто и зелено.6000 и нагоре са определено със сини-лилави оттенъци.Че светят силно китайските така е,но просто не могат да докарат бял цвят.А за халогенните крушки доволен съм от Осрам найт брейкър монтирани на дългите които са с перфектни рефлектори и много важно,докарал съм до крушките 13,5 в. Така светят почити бяло и цвета е почити като на ксенона ми 4300 к на късите,макар че той пък лилавее малко.
                  Искаш да кажеш, че има друг освен КИТАЙСКИ???????
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

За Бога братя, не си монтирайте ксенони!!! Ултра селско е и заслепяват.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Малко инфо за заинтересованите:

Ксенонова лампа (D2R , D2S) - 170,00 лв за 1 брой, траф - около 350 лв за брой... или общо около 1000 лв за комплекта. Освен това, гореспоменатите лампи, са несъвместими с конвенционалните фарове, предназначени за лампи тип "Н" ...
                      Точно така.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        За Бога братя, не си монтирайте ксенони!!! Ултра селско е и заслепяват.
                        МожИ да е селскУ, ама е мУдернУ...., пАк и заслепяАат само насрешнУ идващитИ

Сега сериозно, има страшни боклуци на пазара, но не всеки има възможност за ксенон от висок клас. Докато не се забранят със закон, просто няма да има управия.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ами колега, това не е точно така. Мите крушки са 4300к и даже и леко жълтеят. Само в началото като ги пусна, през първите 30-тина секунди лилавеят и после избеляват и на края с лек жълтеникав утенък даже си светят.

Comment

Значи при мене така светеха 5000 к,имаха леко жълтеникав оттенък но имаха и зелено и синьо в тях.Това е според мене,някой може да каже че е било бяло.Та въпроса беше че на коли със оригинален ксенон съм виждал да светят съвсем бяло ,но китайските винаги имат някакъв оттенък.

Comment

Значи при мене така светеха 5000 к,имаха леко жълтеникав оттенък но имаха и зелено и синьо в тях.Това е според мене,някой може да каже че е било бяло.Та въпроса беше че на коли със оригинален ксенон съм виждал да светят съвсем бяло ,но китайските винаги имат някакъв оттенък.
                              Ам то на пазара има или китайски или оригинални за много пари Средно няма Моя ксенон знаеш ли как трепери пък. Боклуци абсолютни...

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Ам то на пазара има или китайски или оригинални за много пари Средно няма Моя ксенон знаеш ли как трепери пък. Боклуци абсолютни...
                                С това мнение съм абсолютно съгласен

Comment

Working...
                                X